- via Facebook

2018 is topjaar voor het Nederlands Steendrukmuseum met recordaantal bezoekers

Het museum mocht zich gelukkig prijzen met ruim 30% meer bezoekers dan in 2017. In totaal bezochten meer dan 7200 personen het museum in Valkenswaard. In de ruim 17 jaar dat het museum bestaat hebben nog nooit zoveel mensen een bezoek gebracht aan het museum.
Het succes is mede te danken aan de twee bijzondere tentoonstellingen NATUURGETROUW GETEKEND de mooiste prenten van Theo van Hoytema (1863-1917) en UITGELICHT! Kunst in de Philips reclame. Deze laatste expositie is nog tot 20 januari te bezichtigen.

Verder droegen de nieuwe huisstijl en de marketingstrategie, die het museum in 2017 is gestart, bij aan deze mooie prestatie.

Uiteraard staan er in 2019 wederom mooie tentoonstellingen op het programma. Op 2 februari start de nieuwe expositie: Leo Gestel, ‘fan van Brabant’.