- via deze website

Goed nieuws: de coronamaatregelen zijn sinds 1 juli versoepeld. Dit betekent dat er in ons museum sinds kort nog meer te beleven is!

Museumatelier

We zijn blij te melden dat het museumatelier sinds kort weer is opgestart, waardoor onze drukkers van dinsdag t/m vrijdag drukdemonstraties kunnen geven. Superleuk voor jong en oud! Stel vooral je vraag als je er bent. De drukkers beantwoorden ze graag voor je.

Introductiefilm

Ook kunnen we de introductiefilm weer laten zien die het verhaal van de steendruk en lithografie in vogelvlucht vertelt. Deze film maakt de beleving van het steendrukverhaal compleet.

Online ticketverkoop

Wil je binnenkort ons museum bezoeken? Je bent van harte welkom. Vanwege het grote succes van de Mucha expositie en de beperkte bezoekerscapaciteit in het museum raden we je aan om vooraf online een ticket met tijdslot te boeken. Zo weet je zeker dat je op het door jouw gewenste tijdstip naar binnen kan en de veilige afstand van 1,5 meter ook gewaarborgd is. 

Vorige bericht:

Nieuwe Alphonse Mucha lezingen in oktober

UPDATE: ALLE MUCHA LEZINGEN ZIJN INMIDDELS VOL. Goed nieuws! Nu de expositie 'Alphonse Mucha, Meester van de Art Nouveau' is verlengd t/m 10 januari 2021 kunnen er voor de maand oktober nieuwe lezingen ingepland...

Lees meer

4 maanden geleden - via deze website
Volgende bericht:

Vier op 10 juni Wereld Art Nouveau Dag in ons museum!

Wij vieren feest!! 10 juni is het namelijk Wereld Art Nouveau Dag. In Nederland wordt dit groots gevierd met tal van activiteiten. Ook wij vieren mee, en met wel een heel leuke actie. Op woensdag 10 juni krijgt ELKE VIJFDE BEZOEKER de catalogus...

Lees meer

8 maanden geleden - via deze website

Terug naar het overzicht van actualiteiten