Dinsdag maakte het kabinet bekend dat de lockdown met drie weken wordt verlengd tot en met 9 februari.

Het museum heeft uiteraard begrip voor de verlenging van de lockdown.
We keken de afgelopen tijd uit naar het moment dat het museum weer open kon, maar we zagen de verlenging van de maatregelen al aankomen.
Hou vol, met zijn allen kunnen we dit!

Goed nieuws!
Ondertussen hebben we heel goed nieuws! De expositie van Alphonse Mucha, meester van de Art Nouveau wordt verlengd tot en met 18 april.

Geweldig dat we met deze verlenging nog meer mensen de mogelijkheid kunnen bieden om de prachtige werken van
Mucha alsnog te komen bewonderen.
Houd deze website in de gaten! Zodra we open kunnen, kun je online tickets boeken en  ben je weer van harte welkom

Museum gesloten t/m 9 februari ivm Covid19-lockdown

Herfst

Op 12 januari 2021 is een verlenging van de huidige lockdown bekend gemaakt. Het Nederlands Steendrukmuseum is daarom t/m 9 februari 2021 verplicht gesloten. Zodra dat weer mogelijk is, ontvangen we u weer heel graag.

ongeveer 1 maand geleden - via deze website