Poster verlenging

Op vrijdag 17 december neemt onze conservator Lisette Almering je mee naar de periode 1890-1915 in Nederland, en het spraakmakende verhaal achter de expositie 'Het beeld spreekt! Art nouveau in de Nederlandse affichekunst!' Een must voor liefhebbers van art nouveau en affichekunst!

Na afloop van de lezing neemt Lisette je mee naar de expositie voor aanvullende uitleg en het beantwoorden van vragen.

Deze lezing zal fysiek plaatsvinden in de foyer van het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard. Mocht fysiek samenkomen niet mogelijk zijn, dan zal de lezing online worden gegeven.

Meld je nu aan via info@steendrukmuseum.nl!

Praktische informatie:

• Start lezing: 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur.
  • Kosten lezing: € 5,- p.p. (excl. entree museum: € 7,- p.p., de entree is gratis voor  Museumkaarthouders en Vrienden van het Nederlands Steendrukmuseum).
  • Koffie/thee tegen betaling verkrijgbaar in onze foyer.

T/m 19 december is de expositie 'Het beeld spreekt! Art nouveau in de Nederlandse affichekunst!' te bezoeken! Plan je bezoek en reserveer alvast online je tickets.