In het kader van de Nationale Museumweek, die loopt van 19 t/m 25 april 2021, schrijft het Nederlands Steendrukmuseum een tekenwedstrijd voor kinderen t/m 12 jaar uit.

Het thema van de Nationale Museumweek is namelijk  ‘Online - In alle vrijheid!’ Daarom hebben we een leuke tekenwedstrijd bedacht. Deze staat in het teken van ‘vrijheid’ in de meest brede zin van het woord.

Waar denk jij aan bij het woord vrijheid? Maak er een mooie tekening van en stuur een foto ervan naar: info@steendrukmuseum.nl. Vergeet niet om je naam en je leeftijd erbij te zetten. Alle tekeningen gaan we natuurlijk goed bekijken. Je tekening moet vóór dinsdag 27 april bij ons binnen zijn.

Je maakt bovendien kans op een leuke prijs, dus zet ook je telefoonnummer erbij!

We verloten twee bonnen van ValkenswaardKado onder de inzenders van de mooiste tekeningen.

Voor een interessant online programma tijdens de Museumweek, hou onze website in de gaten!

Geel Roze Eieren Pasen Instagram Post

Gezocht vrijwilliger in marketing en communicatie

Kun jij goed schrijven en denk je graag mee over manieren om het Nederlands Steendrukmuseum onder de aandacht te brengen? Dan is vrijwilligerswerk op het gebied van marketing en communicatie zeker geschikt voor jou!

ongeveer 1 maand geleden - via deze website