- via deze website

Goed nieuws! In april  organiseren we nog een online Alphonse Mucha lezing in de avond, en wel op woensdag 14 april.  Start lezing 19.30 uur.  Gewoon vanuit je luie stoel achter je pc of laptop. Hoe fijn en veilig is dat in coronatijd!

Onze conservator/curator Lisette Almering neemt je in deze online lezing mee door het verhaal van deze spraakmakende en succesvolle expositie. De lezing is een absolute must voor elke liefhebber van de Art Nouveau. Tijdens de lezing is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. 

Praktische informatie Mucha lezingen:

Data online lezing : woensdagavond 14 april 2021 

Tijdstip lezing: 19.30 uur tot ongeveer 20.30  uur 

Kosten lezing: € 5,-  per deelname

Deelname lezing: aanmelden via info@steendrukmuseum.nl. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met de betaalgegevens. Kort voor de online lezing ontvang je de link.  

 

Vorige bericht:

Gezocht vrijwilliger in marketing en communicatie 

Kun jij goed schrijven en denk je graag mee over manieren om het Nederlands Steendrukmuseum onder de aandacht te brengen? Dan is vrijwilligerswerk op het gebied van marketing en communicatie zeker geschikt voor jou!  

Lees meer

3 maanden geleden - via deze website
Volgende bericht:

Verlenging lockdown t/m 20 april 2021

Dinsdag 23 maart  maakte het kabinet bekend dat de lockdown wordt verlengd tot en met 20 april 2021. We hebben uiteraard begrip voor de verlenging van de lockdown. We kijken uit naar het moment dat het museum weer open...

Lees meer

4 maanden geleden - via deze website

Terug naar het overzicht van actualiteiten