Het Nederlands Steendrukmuseum neemt deel aan de kunstweek die loopt van 10 t/m 18 november.

Onze deelname aan de kunstweek is een ode aan de kunstenaar Hedwig Pauwels

Hedwig Pauwels is een kunstenaar die het ambacht hoog in het vaandel draagt en dit combineert met zijn typische eigen stilering van zijn onderwerpen. Naast de klassiek uitgevoerde portretten laat hij steeds de verbeelding de vrije teugel en schept hij rond het portret een eigen universum.

Speciaal voor deze kunstweek is er een expositie ingericht met het prachtige werk van Hedwig Pauwels. Op dinsdag 13 november – woensdag 14 november  en donderdag 15 november gaat hij vanaf 13.00 uur in samenwerking met onze medewerkers een litho afdrukken die hij heeft gemaakt in het kader van deze kunstweek.

Tevens maakt de bezoeker deze week kans op prachtige prijzen.

DSC00271 DSC00267