- via deze website
Pand-steendrukmuseum

Na twintig jaar is het Nederlands Steendrukmuseum hard toe aan een opfrissing van onze expositie- en presentatieruimte. Daarom zijn het museum en het museumatelier vanaf 20 december 2021 t/m 14 februari 2022 tijdelijk gesloten. In verband met de tijdelijke lockdown, is het museum ook op zondag 19 december gesloten.

In de sluitingsperiode gaan we volop werken aan het nóg beter vertellen van het belang van 200 jaar lithografie, en wat dit heeft betekend voor onze huidige (communicatie)maatschappij.

De interne vernieuwing wordt uitgevoerd in samenwerking met Pronk Studio en onze lithografiepartners.

Tijdens de sluitingsperiode blijven we telefonisch en per e-mail bereikbaar via tel. 040 204 98 41 en info@steendrukmuseum.nl.

Vanaf 15 februari verwelkomen we je graag in het vernieuwde Nederlands Steendrukmuseum.

Verwacht: expo Privat-Livemont

Vanaf 15 februari t/m 31 juli 2022 presenteren we de bijzondere overzichtstentoonstelling ‘Privat-Livemont, art nouveau-meester van de Belgische affichekunst’. Plan alvast je bezoek en reserveer je online tickets!

Blijf op de hoogte!

Blijf onze website en social media de komende tijd volgen: hier zullen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de interne vernieuwing.

Volg het Nederlands Steendrukmuseum op Instagram, Facebook, Twitter en  LinkedIn.

Vorige bericht:

Update coronamaatregelen vanaf 19 december 2021

Van 19 december t/m 14 januari 2022 geldt een tijdelijke lockdown in Nederland. Daarom zijn o.a. musea t/m 14 januari 2022 gesloten voor publiek. Na twintig jaar is het Nederlands Steendrukmuseum hard toe aan een opfrissing van onze...

Lees meer

ongeveer 1 maand geleden - via deze website
Volgende bericht:

Terug naar het overzicht van actualiteiten