- via deze website

Goed nieuws! In februari en maart organiseren we twee online Alphonse Mucha lezingen, en wel op woensdag 24 februari en dinsdag 23 maart. Start lezing 16.00 uur.  Gewoon vanuit je luie stoel achter je pc of laptop. Hoe fijn en veilig is dat in coronatijd!

Onze conservator/curator Lisette Almering neemt je in deze online lezing mee door het verhaal van deze spraakmakende en succesvolle expositie. De lezing is een absolute must voor elke liefhebber van de Art Nouveau. Tijdens de lezing is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. 

Praktische informatie Mucha lezingen:

Data online lezingen: woensdag 24 februari en dinsdag 23 maart 2021.

Tijdstip lezing: 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur 

Kosten lezing: € 5,-  per deelname

Deelname lezing: aanmelden via info@steendrukmuseum.nl. Geef hierbij aan welke datum je deel wilt nemen. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met de betaalgegevens. Kort voor de online lezing ontvang je de link.  

Let op, het aantal deelnemers per lezing is beperkt tot veertig, dus meld je snel aan. 

Vorige bericht:

Verlenging lockdown t/m 15 maart 2021

Dinsdag maakte het kabinet bekend dat de lockdown wordt verlengd tot en met 15 maart 2021. We hebben uiteraard begrip voor de verlenging van de lockdown. We kijken uit naar het moment dat het museum weer open mag. Tot die...

Lees meer

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Terug naar het overzicht van actualiteiten