Het Nederlands Steendrukmuseum staat dit seizoen geheel in het teken van transport en mobiliteit. Daarom organiseert het museum een speciale winactie.

Wat houdt deze winactie in? Iedereen die het museum bezoekt en de vragenlijst invult dingt mee naar prachtige prijzen, zoals een solextocht voor twee personen en diverse arrangementen die geheel in het teken staan van transport. Trekking: 15 augustus. Indien u iets gewonnen heeft, ontvangt u een bericht van ons.

De winactie is mede mogelijk gemaakt door Rofra Valkenswaard, het DAF museum Eindhoven, Brownies&downies Valkenswaard,  het Nederlands Spoorwegmuseum Utrecht, het Scheepvaartmuseum Amsterdam en het Louwman Museum Den Haag. Mobiliteit in Steendruk is mogelijk gemaakt dankzij de ANWB, het Cultuurfonds Gemeente Valkenswaard en de sponsoren en donateurs van het Nederlands Steendrukmuseum.

Win1