- via deze website

Je bent van harte welkom in het Nederlands Steendrukmuseum. Onze museumdeuren zijn gewoon geopend. We vinden het belangrijk dat je bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk verloopt, zeker in coronatijd. Daarom hebben we naar aanleiding van het nieuw landelijk beleid enkele maatregelen aangescherpt.

Het is noodzakelijk vooraf een ticket met tijdslot te reserveren. Dit kan eenvoudig via ons online ticketsysteem. Zo weet je zeker dat je op de door jouw gewenste tijdstip naar binnen kan en de veilige afstand van 1,5 meter ook gewaarborgd is. 

Daarnaast vragen we je tijdens het bezoek aan ons museum een mondkapje te dragen, conform de dringende oproep van onze veiligheidsregio.

Alle coronamaatregelen in het museum vind je hier. Op die manier kunnen we onze bezoekers op een veilige en aangename manier ontvangen en heten we je van harte welkom. 

NSM
Vorige bericht:
Volgende bericht:

Nieuwe Alphonse Mucha lezingen in oktober

UPDATE: ALLE MUCHA LEZINGEN ZIJN INMIDDELS VOL. Goed nieuws! Nu de expositie 'Alphonse Mucha, Meester van de Art Nouveau' is verlengd t/m 10 januari 2021 kunnen er voor de maand oktober nieuwe lezingen ingepland...

Lees meer

ongeveer 1 maand geleden - via deze website

Terug naar het overzicht van actualiteiten